De Cursus Nen 3140 Stelt De Deelnemers Ook In Staat Hun Kennis Bij Te Werken

De bouwvaardigheid site safety samen met het nen 3140 certificaat is opgezet om niet alleen locatiemanagers op te leiden, maar ook al het personeel dat verantwoordelijk is voor bouwgerelateerde managementactiviteiten. Dit omvat mensen die verantwoordelijk zijn voor brandbestrijding, onderhoud van gebouwen, sanitair en beheer van faciliteiten om er maar een paar te noemen. Andere gerelateerde cursussen omvatten ook de bewustmakingscursus Gezondheid en Veiligheid van één dag.

Deze training is inclusief een gezondheidscursus die speciaal gericht is op degenen die werkzaam zijn in de bouwsector. De cursisten krijgen een adequate gezondheidstraining inclusief training in voeding en eerste hulp als onderdeel van de cursus. Elke werknemer van een bouwbedrijf komt in aanmerking voor deelname aan deze cursus, ongeacht of hij een dergelijke cursus eerder heeft gevolgd of niet.

Een andere mogelijkheid op dit gebied is de nen 3140 certificaatcursus. Dit is doorgaans gericht op het opleiden van nieuwe sitemanagers die ook een aantal toezichthoudende taken hebben. Na afronding van de training krijgen de succesvolle kandidaten een certificaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *